ZAZA GREY është marka nr. 1 e vermiçelit me petë të përzier orizi në Kinë dhe është e njohur për konsumatorët për petët e saj me shumë shije të orizit.Marka ZAZA GRAY është bërë shumë e njohur në mbarë botën për shijen autentike dhe përbërësit me cilësi të lartë.Me reputacion të mirë dhe shije të shijshme, vëllimi i shitjeve vendase rritet në mënyrë dramatike nga viti në vit, duke arritur në një miliard.Përveç kësaj, shumë dyqane të mëdha të famshme ndërkombëtare të zinxhirit tashmë kanë partneritet me ZAZA GRAY, si 7-Eleven, C-STORE, RT-MART, FamilyMart, etj.

 

"Lumturia në çdo petë të mbytur".Si marka kryesore e petëve të orizit, ZAZA GRAY synon të sjellë lumturi dhe shëndet të ushqyerit në jetën tuaj të përditshme.

Mëso më shumë

PARTNERI JONË

 • ZAZA GREY Partneri 1
 • ZAZA GRAY Partner 2
 • ZAZA GRAY Partner 3
 • ZAZA GREY Partner 4
 • ZAZA GRAY Partner 5
 • ZAZA GREY Partner 6
 • ZAZA-GRI-Partner-7
 • ZAZA GREY Partner 8
 • ZAZA GREY Partneri 9
 • ZAZA GREY Partner 10
 • ZAZA GREY Partner 11
 • ZAZA GREY Partner 12
 • ZAZA GREY Partner 13
 • ZAZA GREY Partner 14
 • ZAZA GREY Partner 15
 • ZAZA GREY Partner 16
 • ZAZA GREY Partner 17
 • ZAZA GREY Partner 18

SHITES HOT