ZAZA GRAY е бр. 1 бренд на вермикели од мешани тестенини од ориз во Кина и е добро познат на потрошувачите по своите тестенини со повеќе вкусови од ориз.Брендот ZAZA GRAY стана многу популарен во светот поради автентичен вкус и висококвалитетни состојки.Со добра репутација и вкусни вкусови, неговиот обем на домашна продажба драстично се зголемува од година во година, достигнувајќи милијарда.Покрај тоа, многу големи познати меѓународни синџири на продавници веќе соработуваа со ZAZA GRAY, како што се 7-Eleven, C-STORE, RT-MART, FamilyMart итн.

 

„Среќа во секоја глупава глупак“.Како водечки бренд за тестенини од ориз, ZAZA GRAY има за цел да донесе среќа и здравје во вашиот секојдневен живот.

научи повеќе

НАШ ПАРТНЕР

 • ZAZA GRAY Партнер 1
 • ZAZA GRAY Партнер 2
 • ZAZA GRAY Партнер 3
 • ZAZA GRAY Партнер 4
 • ZAZA GRAY Партнер 5
 • ZAZA GRAY Партнер 6
 • ЗАЗА-СИВО-Партнер-7
 • ZAZA GRAY Партнер 8
 • ZAZA GRAY Партнер 9
 • ZAZA GRAY Партнер 10
 • ZAZA GRAY Партнер 11
 • ZAZA GRAY Партнер 12
 • ZAZA GRAY Партнер 13
 • ZAZA GRAY Партнер 14
 • ZAZA GRAY Партнер 15
 • ZAZA GRAY Партнер 16
 • ZAZA GRAY Партнер 17
 • ZAZA GRAY Партнер 18

ЖЕШКИ ПРОДАВАЧИ