Den andre China International Consumer Products EXPO 2022 (26.–30. juli 2022)

Om morgenen 25. juli startet den andre China International Consumer Products EXPO 2022 i Haikou, Hainan, og mer enn 2800 utmerkede merker i inn- og utland er på debut.

Den første kinesiske risnudlefestivalen (8)

Som landets første utstilling på nasjonalt nivå med temaet forbrukerprodukter, er det også den største forbrukerproduktutstillingen i Asia-Stillehavsregionen.Expo, med temaet å dele åpne muligheter og skape et bedre liv, deler ikke bare muligheter i det kinesiske markedet for land rundt om i verden, men også for Kina gir verden flere forbruksvarer av høy kvalitet og fremmer i fellesskap den akselererte utvinningen av den globale økonomien.
På messen organiserte Jiangxi Provincial Exhibition Hall, Jiangxi-provinsen, relevante representative bedrifter fra risnudlerindustrien for å gjøre en gruppeopptreden, noe som ytterligere fremmet merkevareeffekten til "Jiangxis risnudler i verden".Når du går inn i Jiangxi-utstillingsområdet som ligger i Hall 6 i Hainan International Convention and Exhibition Center, er det første som kan sees visningen av Gan-mat og Jiangxi-risnudler, som tiltrakk seg mange utstillere fra utenlandske handelsgrupper til å besøke.

Den første kinesiske risnudlefestivalen (7)

Som en av representantene for Jiangxi risnudler, brakte Zaza Gray Nanchang blandede nudler, stekte risnudler og andre populære produkter til salen. Under utstillingen kom viseguvernøren i Jiangxi-provinsen for å besøke standen, noe som gjorde den livlig. en for en stund.

Den første kinesiske risnudlefestivalen (9)

Under intervjuet sa den ansvarlige for Zaza Grey merkevaremarkedsføring at deltakelse i denne utstillingen er å la flere unge mennesker over hele landet få vite mer om Zaza Grey og risnudler.Den felles innsatsen til Jiangxi Rice Noodles-bedriftene er å sende øyeblikkelig risnudler til verdensscenen, og derfor kan flere nyte smaken av asiatisk mat.

Den første kinesiske risnudlefestivalen (6)


Innleggstid: 31. juli 2022